Constanța nu are coșuri de gunoi, dar Primăria face sondaje despre care coș e mai frumos

Gunoi între liniile CFR
Morman de gunoi în Constanța

Primăria municipiului Constanța a lansat, în 19.09.2016, un anunț de consultare a pieței prin care s-a solicitat operatorilor economici furnizarea mai multor modele de coșuri de gunoi ce ar putea fi amplasate pe străzile și în parcurile din municipiul Constanța.

Odată încheiată această etapă, pentru alegerea obiectivă a modelelor ce vor fi incluse în caietele de sarcini ale viitoarelor achiziții, Primăria Constanța cere opinia cetățenilor cu privire la modelele puse la dispoziție de operatorii economici care au răspuns anunțului nostru.

Coșurile de gunoi au fost expuse în zona Vapor – Gară, unde pot fi vizionate de către constănțeni. Opiniile locuitorilor Constanței vor fi preluate de către un reprezentant al Primăriei.

Modelele expuse au fost postate și pe site-ul Primăriei, unde cetățenii au posibilitatea, de asemenea, să-și exprime opțiunea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*