#CONCURS Câștigă 3 invitații duble la spectacolul magicianului Robert Tudor – “În căutarea iepurașului”, de la Centrul Multifuncțional pentru Tineret “Jean Constantin”

Magicianul Robert Tudor. FOTO Facebook Magicianul Robert Tudor

Magicianul Robert Tudor vine în Constanța cu spectacolul “În căutarea iepurașului”. Show-ul este programat în data de 13 octombrie, ora 18.00, la Centrul Multifuncțional pentru Tineret “Jean Constantin”.

Redacția CTnews are plăcerea să te invite la acest spectacol. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “CTnews” – https://www.facebook.com/CTnewsRo
  2. Dai Subscribe / Abonare la canalul de YouTube al publicației CTnews – https://www.youtube.com/c/CTnewsTV
  3. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești o altă persoană căreia i-ar plăcea să meargă la spectacol.
  4. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 3 octombrie.  Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 4 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți! 

ATENȚIE: 

– Va fi luată în considerare o singură intrare în concurs de persoană. Mai multe comentarii NU vă asigură mai multe șanse în tragerea la sorți. 

– Invitațiile sunt nominale și netransmisibile. Participați la concurs doar dacă știți că puteți să mergeți.

“În căutarea iepurașului” este un spectacol ce îmbină distracția cu numere de magie educative și interactive.

Atunci când un magician se desprinde de mentorul sau și pornește, de unul singur, în aventura sa, primește în dar un iepuraș care să-i fie alături în călătoria sa. Alături de partenerul sau, Magicianul Robert Tudor, preferatul tuturor copiilor , uimește pe oricine ii iese în cale. Însă, într-un moment de neatenție, la o lecție de magie, Robert a rostit formula greșită făcându-l pe iepuraș să dispară, iar acum are mare nevoie de ajutorul copiilor să îl găseasca.

Plecăm în căutarea iepurașului cu o valiză plină de trucuri și iluzii  pregătite pentru toți cei care îndrăznesc să creadă în magie. Ne vom juca, vom râde și vom învăța despre cei care au schimbat aceasta lume prin viziunea lor. Vrem să ne bucurăm alături de cei mici și să le oferim un spectacol memorabil, încuranjându-i să creadă că nimic nu e imposibil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*