Constanța, locul 5 pe țară în topul județelor la autorecenzare, după numărul formularelor completate

Peste 50 de proiecte au fost depuse în cadrul campaniei „Tu decizi pentru Constanța”

La nivelul județului Constanța au fost completate 51.240 de chestionare, în primele două săptămâni ale perioadei de autorecenzare pentru recensământul populației și locuințelor 2021 (14 – 27 martie).

Dintre acestea, 35.720 au fost completate în mediul urban (69,7 la sută) și 15.520 pentru mediul rural (30,3 la sută). Din totalul chestionarelor completate în aceasta perioadă, 35 la sută au beneficiat de sprijinul recenzorilor din centrele pentru autorecenzare asistată.

Potrivit Direcției Județene de Statistică Constanţa, județul Constanța se situează pe locul cinci, după numărul formularelor completate, după
municipiul București și județele Cluj, Brașov și Timiș. Situația zilnica a autorecenzării pe județe se poate descărca de pe site-ul recensământului la adresa: https://www.recensamantromania.ro/situatie-autorecenzare/. Lista locațiilor, precum și programul de funcționare a centrelor de Autorecenzare Asistată din localitățile județului Constanța este disponibilă pe site-ul Direcției Județene de Statistică la adresa: https://constanta.insse.ro/recensaminte/rpl_2021/.
Pentru informații detaliate privind desfășurarea RPL2021 vă rugăm să consultați www.recensamantromania.ro (site pe care se găsește platforma de autorecenzare). Pe acest site a fost inclusă o secțiune de întrebări frecvente (https://www.recensamantromania.ro/intrebari-frecvente/), grupate pe 11 categorii care clarifică cei mai importanți termeni folosiți în chestionar.

Perioada de autorecenzare și autorecenzare asistată continuă până în 15 mai 2022.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*