Constanța, Dobrogea Turistică și Delta Dunării promovate la Bruxelles

Corina Martin și Decebal Făgădău la Bruxelles
Corina Martin și Decebal Făgădău la Bruxelles

La invitația doamnei Claudia Tapardel, membru în Parlamentul European, Presedintele Asociatiei Litoral – Delta Dunarii impreuna cu intreaga delegatie a Romaniei au participat la o serie de evenimente de promovare, organizate la Bruxelles (Belgia) de Comisia Europeană în parteneriat cu Comitetul Regiunilor și Necstour, organizație care cuprinde mai multe asociații europene regionale din domeniul turismului.

Deasemenea, președintele Corina Martin si primarul Decebal Fagadau au participat la întâlniri cu touroperatori,  la sediul celui mai mare turoperator belgian care promoveaza si vinde vacante in Romania, Maxitours,  în vederea creșterii deschiderii Litoralului către piața Benelux, odată cu lansarea, din aprilie 2017, a rutei directe aeriene Constanța-Bruxelles.

Maxitours,  Asociatia  Biroului Roman de Turism din Bruxelles, Asociația Litoral-Delta Dunării și Blue Air, vor aduce 3 grupe de agenți de turism, bloggeri și jurnaliști belgieni și olandezi în această toamnă la Constanța, iar în revistele de bord din avioanele Blue Air ce zboară în 78 de destinații din Europa, peste 3 milioane de pasageri vor regăsi materialele de promovare Mamaia. Proiectul este finanțat din Taxa de Promovare Mamaia.

“Mulțumim doamnei europarlamentar Claudia Tapardel pentru invitație și implicare! Reprezint cu mândrie Federația Asociațiilor de Promovare Turistică din România (FAPT) și Asociația de Promovare și Dezvoltare a Turismului Litoral – Delta Dunării (ALDD). Toate destinațiile turistice din România membre FAPT sunt deci reprezentate. Sunt extrem de mândră și de prezența domnului primar Decebal Făgădău, care a prezentat în plen Constanța și Dobrogea turistică și care a subliniat si importanta parteneriatului public-privat în dezvoltarea și promovarea destinațiilor românești, așa cum se întâmplă la noi, la Constanța, în organizația de management de destinație pe care o reprezint, dar și în alte județe și regiuni din România. Suntem exact în trendul european de asociere regională prin parteneriat public-privat și suntem mândri să spunem asta. Avem nevoie de strategie la nivel național, avem nevoie de continuitate și de buget solid pentru promovare, avem nevoie de un Minister al Turismului in Romania”, a declarat Președintele Asociației Litoral – Delta Dunării.

Seria ședințelor de la Bruxelles continuă și astăzi cu întâlnirea bilaterală între stakeholderii români și europeni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*