CTnews TV: Primarul din Murfatlar, Gheorghe Cojocaru, dorește să aducă rețeaua de gaze în oraș

Gheorghe Cojocaru, primarul din Murfatlar. FOTO Adrian Boioglu

Primarul orașului Murfatlar, Gheorghe Cojocaru, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV.

Cu acest prilej, el a vorbit despre proiectul de aducere a rețelei de gaze în oraș și a precizat ce demersuri au fost făcute, care sunt pașii următori și  cât mai durează până la finalizarea investiției.

De asemenea, Gheorghe Cojocaru a prezentat și proiectele pe care le-a depus sau le va depune în perioada următoare și a abordat și subiectul câinilor fără stăpân.

De asemeea, primarul s-a mai referit și la proiectele realizate până acum în mandatul său, drumuri asfaltate, locuri de joacă și a explicat cum se poate dezvolta Murfatlarul din punct de vedere turistic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*