Consiliul Local Municipal Medgidia se întrunește în ședință extraordinară

Primăria și Consiliul Local Medgidia. FOTO Cătălin Schipor

Primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie a convocat Consiliul Local în ședință extraordinară în data de 15 mai, începând cu ora 10.00.  Întrunirea aleșilor locali are loc în sala de ședințe a Primăriei Municipiului Medgidia.

Ordinea de zi cuprinde trei proiecte de hotărâri, toate inițiate de primarul Valentin Vrabie și cuprind rectificarea bugetului Spitalului Municipal, repartizarea de locuințe pentru tineri și comisionul pentru plata online a taxelor și impozitelor.

  1. Proiectul de hotărâre nr. 47 privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Municipal Medgdia, pentru anul 2020
  2. Proiectul de hotărâre nr. 48 privind aprobarea structurii comisiei sociale, pentru analizarea solicitărilor/cererilor privind repartizarea de locuințe pentru tineri, destinate închirierii, în Municipiul Medgidia
  3. Proiectul de hotărâre nr. 49 privind stabilirea modului în care este suportat comisionul bancar în urma plății online a obligațiilor de plată impozite și taxe locale utilizând cardul bancar în Ghiseul.ro- Sistemul Național Electronic de Plata Online

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*