Consiliul Județean Constanța organizează concurs pentru postul de director la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii

Statuia de la intrarea în CMSN Constanța, reprezentând trei delfini în valuri

Adrian Bîlbă, unul dintre cei mai activi și apreciați directori de instituție publică din Constanța și Angelica Curlișcă, actualul director al Delfinariului sunt cei doi candidați pentru postul de conducere al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii.

Consiliul Județean Constanța organizează, în această perioadă, concursul pentru postul de Director al CMSN pentru următorii 5 ani. Candidații trebuie să prezinte un dosar și apoi să susțină un interviu în fața unei comisii formate din directori de instituții similare din țară.

Încă de pe 11 decembrie 2018, candidații au avut ocazia să întocmească un proiect de management. În perioada 29 – 31 ianuarie 2019 are loc selecția dosarelor, iar de la 1 februarie, timp de 11 zile vor fi analizate proiectele de management.

Interviul va consta în susținerea acelor proiecte de management și este programat pe 12 februarie.

Proiectele trebuie să fie limitate la 30 pagini.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*