Consiliul Județean Constanța cheltuie aproape 40.000 lei pentru spălarea mașinilor. Firma declarată câștigătoare este din Valu lui Traian

Președintele CJC, Mihai Lupu. FOTO Adrian Boioglu
Președintele CJC, Mihai Lupu. FOTO Adrian Boioglu

Mai multe mașini care aparțin Consiliului Județean Constanța și instituțiilor subordonate acestuia vor fi mai curate în 2023 după ce instituția a încheiat trei contracte cu o spălătorie – toate în aceeași zi.

Instituția condusă de Mihai Lupu s-a angajat să plătească peste 38.000 lei până la finalul acestui an pentru a spăla mașinile Consiliului Județean, ale Centrului Militar Zonal și pe cele ale Structurii Teritoriale pentru Probleme Speciale Constanța. Toate cele 3 achiziții au fost făcute fără licitație, cu aceeași firmă care are sediul în Valu lui Traian.

Prima achiziție directă, în valoare de 2990 lei este pentru servicii spălătorie auto pentru un autoturism de teren. PERFECT KNIK SRL din Valu lui Traian a fost firma câștigătoare. Câteva minute mai târziu, Consiliul Județean Constanța a încheiat o altă achiziție cu aceeași firmă. De data aceasta suma era mai mare de 10 ori. 29.100 lei pentru 5 autoturisme de teren, 3 autoutilitare și două autoturisme.

Dar Perfect KNIK SRL a avut noroc și a treia oară. 5980 lei s-a angajat CJC să plătească pentru un SUV și o autoutilitară de la Centrul Militar Zonal.

“Conform caietului de sarcini, serviciile solicitate sunt:

– spalare exterior (degresare, sampon/spuma activa, clatire, tratamen special pentru geamuri, oglinzi si parbriz, ceruire, etc.) inclusiv anvelope.
– spalare interior (aspirare habitaclu si portbagaj, sters praf, spalat /covorase auto)
– spalare motor: spalare cu spuma activasau detergenti autocare nu deterioreaza motorul sicomponentele acestuia
– curatat tapiterie: aspirare mocheta si bancheta, curataea si tratareacu solutii specialesuprafetelor de tapiterie.

Produsele trebuie sa fie profesionale, cu un PH scazut, care nu va afecta vopseaua acestora.Clatirea se va face cu apa dedurizata, care nu lasa pete.Nr. spalari 4 ori pe luna/autovehicul.

Numarul de spalari: interior/ exterior de 4 luni pe luna/autovehicul, motor 1 spalare/ autoverhicul, tapiterie 1 spalare/ autovehicul. Prestatorul trebuie sa presteze in hale dotate cu cel putin doua posturi de spalare si spatiu de parcare, amplasate in Municipiul Constanta. Prestatorul trebuie sa puna la dispozitie un spatiu decent de asteptare, dotat cu masa si scaune. Operatorul va asigura un program de lucru : Luni-vineri intre orele: 08:00-18:00. Timpul de prestare pentru servicii de spalat interior/exterior maxim 50 minute.”

PERFECT KNIK SRL este o firmă înființată în anul 2010 și care la finalul lui 2021 a raportat un singur angajat și un profit net de 2369 lei. Firma este administrată de Cornelia Gachi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*