Consilierul local Jeanu Dumitru Dorin, candidat la primăria Costinești

Jeanu Dumitru Dorin, candidatul PMP pentru primăria Costinești. FOTO PMP

Partidul Mișcarea Populară Constanța continuă campania pentru desemnarea candidaților la alegerile locale din acest an. A venit rândul localității Costinești.

Candidatul pentru funcția de primar al comunei Costinești este Jeanu Dumitru Dorin, acesta fiind consilier local în Consiliul Local Costinești. Jeanu Dumitru Dorin a obținut un procent foarte bun la alegerile locale din 2016, acesta fiind votat de peste 30% din locuitori.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*