Consilierii locali din Constanța se întâlnesc într-o ședință extraordinară ce are trei puncte pe ordinea de zi

Consilierii locali din Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Consilierii locali din Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Consiliul local al municipiului Constanţa se întrunește în şedinţă extraordinară, joi, 12 octombrie la ora 1430,  în sala “Remus Opreanu” a Consiliului Judeţean Constanţa.

Pe ordinea de zi se regăsesc trei proiecte de hotărâri, toate inițiate de primarul Decebal Făgădău:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți obiectivului de investiții ”Joint Romanian-Bulgarian Cultural and Historical heritage – Miniature Park” în faza documentație tehnico-economică (studiu de fezabilitate, documentație obținerea avizelor);

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea contribuției proprii aferente proiectului ”Joint Romanian-Bulgarian Cultural and Historical heritage – Miniature Park”;

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție și a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivului de investiții ”Reabilitarea, modernizarea și dotarea Liceului Tehnologic Dimitrie Leonida, Constanța”.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*