Consilierii locali din Valu lui Traian se reunesc săptămâna viitoare într-o ședință extraordinară

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Consilierii locali din Valu lui Traian au fost convocați miercuri, 28 septembrie, de la ora 13.00, într-o ședință extraordinară.

Primarul comunei Valu lui Traian Florin Mitroi, a explicat motivele convocării acestei ședințe extraordinare.

„Referatul nr.22.246/23.09.2022 cu privire la propunerea de rectificare a bugetului local, urmare publicării în Monitorul Oficial a H.G. nr.1156/2022 privind repartizarea sumelor defalcate din taxa pe valoare adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale, prevăzută la art.29 alin.(5) lit.”a” din O.G. nr.19/2022 cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 2022, sume ce vor fi utilizate pentru plata recenzorilor care au participat în perioada: martie – iulie 2022, la desfășurarea recensământului populației și al locuințelor-RPL 2021, și referatul nr.22.243/23.09.2022 cu privire la propunerea de atestare a apartenenței la domeniul privat al comunei Valu lui Traian, a unor suprafețe de teren intravilan”, a spus Florin Mitroi.

Astfel, proiectul ordinii de zi este compus din următoarele puncte:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului local pe anul 2022, aprobat prin H.C.L. nr.24/ 08.02.2022, cu modificările ulterioare.
  2. Proiect de hotărâre privind atestarea apartenenței la domeniul privat al comunei Valu lui Traian, a unor terenuri situate în intravilan.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*