Consilierii locali din Valu lui Traian, convocați, vineri, 26 martie, în ședință ordinară

Primăria din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Consiliul Local al comunei Valu lui Traian a fost convocat într-o ședință ordinară, vineri, 26 martie, pe ordinea de zi fiind înscrise 19 proiecte de hotărâre.

Primarul Florin Mitroi, a convocat ședință ordinară a Consiliului Local al comunei Valu lui Traian, în data de 26 martie, de la ora 12.00. Aceasta va avea loc în sala de ședințe a Consiliului Local, cu luarea măsurilor de siguranță care se impun situației actuale (purtarea de măști) în contextul epidemiei de coronavirus și pentru prevenirea riscului de răspândire la nivelul comunei Valu lui Traian a infecției cu virusul COVID-19.

Pe ordinea de zi a ședinței figurează 19 proiecte de hotărâre:

  1.  Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Nomenclaturii stradale organizată la nivelul comunei Valu lui Traian, aprobată prin H.C.L. nr.40/14.02.2020, cu modificările și completările ulterioare.
  2.  Proiect de hotărâre privind stabilirea unor normative de cheltuieli pentru autoritățile administrației publice locale ale comunei Valu lui Traian și pentru serviciile publice locale din subordinea Consiliului Local.
  3.  Proiect de hotărâre pentru modificarea poz.3, Cap.VII din anexa la H.C.L. nr.21/18.01.2021 privind stabilirea tarifelor pentru activitățile prestate de S ”Gospodărie Comunală Valu lui Traian” SRL
  4.  Proiect de hotărâre privind aprobarea retragerii dreptului de folosință asupra unui teren atribuit în baza Legii nr.15/2003.
  5.  Proiect de hotărâre pentru modificarea H.C.L. nr.15/18.01.2021 privind aprobarea retragerii dreptului de folosință și stabilirea unor măsuri asupra unor terenuri atribuite în baza Legii nr.15/2003.
  6.  Proiect de hotărâre pentru modificarea art.1 din H.C.L. nr.43/17.02.2021 privind aprobarea scutirii de la plata taxelor locale unor persoane fizice
  7.  Proiect de hotărâre privind aprobarea scutirii de la plata taxelor locale unei persoane fizice.
  8.  Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării, cu plata în rate, a unui teren intravilan ce face parte din domeniul privat al comunei Valu lui Traian
  9.  Proiect de hătărâre privind aprobarea finanțării din bugetul local pe anul 2021, a cheltuielilor ce se vor efectua cu deplasarea a 3 sportivi ai Clubului Sportiv Seiken Constanța, la Campionatul European de Karate SKDUN-Novo Mesto, Slovenia din perioada 18-20.06.2021.
  10.  Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii, prin licitație, a unei suprafețe de 3 m.p. teren intravilan ce face parte din domeniul public al comunei Valu lui Traian.
  11.  Proiect de hotărâre pentru modificarea anexei la H.C.L. nr.1925&09.09.2020 privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții: „Construire Complex Sportiv, str. Stadion, nr.3, lot 2/1, sat Valu lui Traian, comuna Valu lui Traian, județul Constanța”.
  12.  Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii termenului de valabilitate al Planului Urbanistic General al comunei Valu lui Traian.
  13.  Proiect de hotărâre privind modificarea inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul privat al comunei Valu lui Traian, pe anul 2020, aprobat prin H.C.L. nr.18/18.01.2021, cu modificările și completările ulterioare.
  14.  Proiect de hotărâre privind atribuirea unor loturi de teren în folosință gratuită către tinerii sub 35 de ani în vederea construirii de locuință proprietate personală, în condițiile Legii nr.15/2003
  15.  Proiect de hotărâre privind aprobarea acordării unui ajutor de urgență doamnei Bunu Gabriela.
  16.  Proiect de hotărâre privind predarea către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației prin Compania Națională de Investiții „C.N.I.” S.A., a amplasamentului și asigurarea condițiilor în vederea executării obiectivului de investiții-„Cămin Cultural, sat Valu lui Traian, Comuna Valu lui Traian, județul Constanța”.
  17.  Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului local pe anul 2021.
  18.  Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuție al bugetului local pe anul 2020.
  19.  Proiect de hotărâre privind crearea unui fond de rezervă bugetară de 1 % din totalul cheltuielilor, în cadrul bugetului local pe anul 2021

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*