Consilierii locali din Valu lui Traian, convocați în ședință extraordinară pentru rectificarea bugetului local

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

O ședință extraordinară a Consiliului Local Valu lui Traian este programată pentru vineri, 24 septembrie, consilierii locali fiind convocați să aprobe, între alte, rectificarea bugetului local.

Primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, convoacă ședință extraordinară a Consiliului Local al comunei Valu lui Traian, în data de vineri, 24 septembrie, de la ora 12.00. Aceasta va avea loc în sala de ședințe a Consiliului Local, cu luarea măsurilor de siguranță care se impun situației actuale (purtarea de măști) în contextul epidemiei de coronavirus și pentru prevenirea riscului de răspândire la nivelul comunei Valu lui Traian a infecției cu virusul COVID-19.

Proiectul ordinii de zi este compus din următoarele puncte:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului local pe anul 2021, aprobat prin H.C.L. nr.82/ 09.04.2021, cu modificările ulterioare;
  2. Proiect de hotărâre privind însușirea unor rapoarte de evaluare asupra unor bunuri imobile ce fac parte din domeniul privat al comunei Valu lui Traian;
  3. Proiect de hotărâre pentru modificarea alin.(1) a art.1 din H.C.L. nr.59/26.03.2021 privind stabilirea normativelor de cheltuieli privind consumul de carburanți pentru autoturismele care deservesc U.A.T. Comuna Valu lui Traian, precum și a costurilor pentru convorbirile telefonice;
  4. Proiect de hotărâre privind acordul Consiliului Local al comunei Valu lui Traian pentru autorizarea construirii unui imobil (locuință și spațiu comercial), de către domnul Fulina Iancu-George, pe terenul intravilan situat pe str. Calea Dobrogei, nr.240, pe limita de proprietate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*