Accident rutier cu două autoturisme în Valu lui Traian

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 3, localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 2 autoturisme.

În urma impactului au rezultat au rezultat 2 victime, care se află în evaluare medicală. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*