Consilierii locali din Valu lui Traian au fost convocați vineri, 4 iunie, într-o în ședință ordinară

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Consilierii locali din Valu lui Traian au fost convocați vineri, 04 iunie, într-o ședință ordinară, pe ordinea de zi aflându-se zece proiecte de hotărâre.

Primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, a convocat o ședință ordinară a Consiliului Local al comunei Valu lui Traian pentru vineri, 4 iunie, de la ora 12.00. Aceasta va avea loc în sala de ședințe a Consiliului Local, cu luarea măsurilor de siguranță care se impun situației actuale (purtarea de măști) în contextul epidemiei de coronavirus și pentru prevenirea riscului de răspândire la nivelul comunei Valu lui Traian a infecției cu virusul COVID-19.

Pe ordinea de zi se află zece proiecte de hotărâre. Acestea sunt:

  1. Proiect de hotărâre pentru completarea art.1 din H.C.L. nr.73/26.03.2021 privind predarea către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Compania Națională de Investiții „C.N.I.” S.A., a amplasamentului și asigurarea condițiilor în vederea executării obiectivului de investiții „CĂMIN CULTURAL, sat Valu lui Traian, comuna Valu lui Traian, județul Constanța”.
  2. Proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea H.C.L. nr.96/09.04.2021 privind aprobarea dezmembrării terenului intravilan în suprafață totală de 6.532 m.p., situat pe str. Pepinierei nr.4, ce face parte din domeniul privat al comunei Valu lui Traian și aprobarea trecerii din domeniul privat, în domeniul public al comunei Valu lui Traian, a terenului intravilan în suprafață de 1.673 m.p., cu destinație- sens giratoriu.
  3. Proiect de hotărâre pentru revocarea H.C.L. nr.43/17.02.2021, cu modificările ulterioare, a H.C.L. nr.64/ 26.03.2021 și a H.C.L. nr.86/09.04.2021.
  4. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Nomenclaturii stradale organizată la nivelul comunei Valu lui Traian, aprobată prin H.C.L. nr.40/14.02.2020, cu modificările și completările ulterioare.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii termenului de plată pentru achitarea unor terenuri ce fac parte din domeniul privat al comunei.
  6. Proiect de hotărâre privind aprobarea RECTIFICARII BUGETULUI LOCAL pe anul 2021, aprobat prin H.C.L. nr.82/ 09.04.2021, cu modificările ulterioare.
  7. Proiect de hotărâre pentru modificarea anexei la H.C.L. nr.137/06.07.2020 privind aprobarea contractării unor finanțări rambursabile interne în valoare de 12.604.206,28 lei pentru asigurarea finanțării proiectelor de investiții de interes local, respectiv în valoare de până la 7.149.254,46 lei pentru refinanțare a datoriei publice locale, cu modificările și completările ulterioare.
  8. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei și a statului de funcții pentru aparatul de specialitate al primarului comunei Valu lui Traian, precum și pentru serviciile publice locale din subordinea Consiliului Local.
  9. Proiect de hotărâre privind modificarea inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul privat al comunei Valu lui Traian, pe anul 2021, aprobat prin H.C.L. nr.18/18.01.2021, cu modificările și completările ulterioare.
  10. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii, prin licitație, a unui spațiu ce face parte din domeniul public al comunei Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*