Bărbatul găsit mort în parcul de la Casa de Cultură căzuse de la etajul 6 al blocului în care locuia

Polițiștii au stabilit că bărbatul găsit mort în parcul de la Casa de Cultură căzuse de la etajul 6 al blocului în care locuia.

“Ca urmare a evenimentului din data de 11 aprilie, când un bărbat a fost găsit decedat în parcul din zona Casei de Cultură a municipiului Constanța, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

În urma cercetărilor efectuate a rezultat că decesul ar fi survenit ca urmare a precipitării bărbatului de la etajul șase al imobilului în care locuia” – IPJ Constanța.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*