Bărbat amendat cu 1.000 de lei după ce a amenințat că-și dă foc în fața Primăriei Constanța

Sediul Primăriei Constanța. FOTO Primăria Constanța

Un bărbat în vârstă de 54 de ani a fost amendat contravențional, cu 1.000 de lei, după ce în dimineața zilei de joi, 13 iulie, a amenințat că-și dă foc în fața Primăriei Constanța.

Potrivit Poliției Județene Constanța, polițiștii constănțeni au fost sesizați joi, 13 iulie, în jurul orei 06.30, cu privire la faptul că un bărbat ar amenința că-și va da foc în fața Primăriei municipiului Constanța.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat, de 54 de ani.

Acesta a fost sancționat contravențional, în baza Legii nr. 61/1991, cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*