Consilierii locali din Medgidia sunt convocați în ședință extraordinară

Primăria și Consiliul Local Medgidia. FOTO Cătălin Schipor

Consilierii locali din Medgidia sunt convocați în ședință extraordinară de îndată, miercuri 19 aprilie, începând cu ora 17.00.

Pe ordinea de zi se regăsește un singur proiect de hotărâre, inițiat de primarul Valentin Vrabie. Este vorba de “completarea H.C.L.nr.14/08.02.2018 privind aprobarea proiectului „Creşterea eficienței energetice a clădirilor publice din Municipiul Medgidia, Liceul Teoretic “Nicolae Balcescu”, ”corp şcoală și corp sală de sport” și asigurarea contribuției Consiliului Local Medgidia”.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*