Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța (SPIT) reamintește programul pentru această perioadă

Site-ul SPIT Constanța
Site-ul SPIT Constanța

Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța (SPIT)  reamintește punctele și programul de lucru cu publicul, precum și operațiunile ce pot fi efectuate în perioada 3 – 5 ianuarie:

1. Str. Ecaterina Varga nr. 25-27, pentru încasarea taxelor judiciare de timbru, având programul de lucru:

– 3 și 5 ianuarie: 8.00 – 16.00

– 4 ianuarie 8.00 – 18.30

2. Str. I.C Brătianu nr. 246 în vederea achitării contravalorii proceselor-verbale de constatare a contravențiilor, zilnic în intervalul orar 8.30 – 16.30.

3. Poarta 9 – Incintă Port Constanța pentru achitarea taxei deșeuri inerte și eliberarea autorizațiilor de acces la rampa de deșeuri, zilnic în intervalul orar 8.00 – 16.00.

4. Punctele de lucru – Varianta Ovidiu și I.C.Brătianu, în vederea achitării taxei de folosire tramă stradală și eliberării autorizațiilor de circulație, zilnic în intervalul orar 7.00 – 15.00.

Începând cu data de 8 ianuarie, vor fi reluate toate operațiunile fiscale la nivelul tuturor ghișeelor instituției.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*