Consilierii locali din Medgidia sunt convocați în ședință extraordinară

Ședință de Consiliu Local Medgidia. FOTO Arhivă

Primarul Medgidiei, Valentin Vrabie a convocat o ședință extraordinară a Consiliului Local Municipal Medgidia pentru data de 10 septembrie, începând cu ora 17.00.

Pe ordinea de zi sunt doar două proiecte de hotărâri, ambele inițiate de către edilul orașului Medgidia:

  1. Mandatarea primarului să semneze in forma autentica contractele de constituire a dreptului de superficie cu titlu gratuit pentru depunerea unui proiect în cadrul POR 2014-2020, Axa Prioritară 13, PI 9B, OS “Îmbunătățirea calității vieții populației în orașele mici și mijloci din România”
  2. Însușirea și aprobarea completării inventarului domeniului public al municipiului Medgidia, judeţ Constanţa, conform anexei la procesul-verbal al comisiei de inventariere nr.5488/06.08.2018

UPDATE:

Ordinea de zi a ședinței extraordinare a fost suplimentată cu următorul punct: ” Aprobarea rectificării bugetului local de venituri și cheltuieli al municipiului Medgidia, pe anul 2018″.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*