Consilierii locali din Medgidia, în ședință. Sunt votate mai multe hotărâri legate de terenuri și locuințe

Ședință de Consiliu Local Medgidia. FOTO Adrian Boioglu
Ședință de Consiliu Local Medgidia. FOTO Adrian Boioglu

Consiliul Local Municipal Medgidia se reunește în ședință pe data de 27 octombrie, începând cu ora 17.00. Pe ordinea de zi sunt zece proiecte, toate inițiate de primarul Valentin Vrabie.

1. Aprobarea rectificării bugetului local de venituri şi cheltuieli al Municipiului Medgidia, pe anul 2016.
2. Aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli al Spitalului Municipal Medgidia, pentru anul 2016.
3. Aprobarea atribuirii în folosinţă gratuită către Asociaţia “Zâmbet şi Culoarea” Medgidia a unei părţi din imobilul situat în Medgidia, str.Republicii, nr.56, în vederea realizării unui Centru de zi “Zâmbet şi Culoare” pentru copii/tineri cu dizabilităţi din municipiul Medgidia şi zonele limitrofe.
4. Aprobarea metodologiei de acordare a unor ajutoare de urgenţă.
5. Aprobarea completarii inventarului domeniului privat al Municipiului Medgdia.
6. Aprobarea alipirii a două loturi de teren proprietate privată a municipiului Medgidia situate în Medgidia, str.Viilor nr.22 şi nr.22A.
7. Aprobarea vânzării, prin licitaţie publică, a imobilului teren proprietate privată a municipiului Medgidia, identificat cadastral sub nr. 108074.
8. Aprobarea repartizării unei unităţi locative situată în bl.ANL.
9. Aprobarea atribuirii unor louri de teren, în condiţiile Legii nr.15/2003 (r2).
10. Aprobarea iniţierii procedurii de vânzare, în condiţiile art.123 alin.(3) şi (4) din Legea nr.215/2001 a imobilului teren proprietate privată a municipiului Medgidia, identificat cadastral sub nr. 106112.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Record de eficiență la Medgidia. Consilierii locali au votat 10 proiecte, în favoarea cetățenilor, în doar 9 minute | Constanța News

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*