Consilierii locali din Medgidia au decis finanțarea cheltuielilor din unităţile de învăţământ și acordarea de locuinţe sociale

Ședință de Consiliu Local Medgidia. FOTO Adrian Boioglu
Ședință de Consiliu Local Medgidia. FOTO Adrian Boioglu

Consilierii locali din Medgidia s-au întrunit joi, 28 iunie 2017 în şedinţa ordinară a lunii iunie, în cadrul căreia au fost dezbătute 13 proiecte de hotărâre, înscrise pe ordinea de zi. Toate proiectele au întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi admise.

 

La primul punct a fost aprobată rectificarea bugetului local de venituri şi cheltuieli al Municipiului Medgidia, pe anul 2017, în sensul finanţării cheltuielilor din unităţile de învăţământ, pe trimestru III cu suma de 6.300 lei, şi 445.799 lei pe trimestrul IV. La punctele următoare s-a aprobat desemnarea domnului consilier local Rotaru Ion Aurel în Consiliile de Administraţie şi în Comisia de evaluare si asigurarea calitaţii, la unităţi de învăţământ preuniversitar de pe raza teritorială a Municipiului Medgidia, respectiv desemnarea reprezentantului Consiliului Local să participe în calitate de observator în cadrul concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat de pe raza UAT Medgidia.
Consilerii locali din Medgidia au mai aprobat şi lista de priorităţi pentru acordarea locuinţelor sociale din municipiul Medgidia, în anul 2017, listă ce cuprinde 18 familii, care au îndeplinit condiţiile eligibile de a se află pe tabelul cu priorităţi. În şedinţa de joi după-amiază a fost aprobată şi vânzarea a cinci terenuri, proprietate privată a municipiului Medgidia în condiţiile art. 123 alin.(3) şi (4) din Legea nr.215/2001.
De asemenea, Consiliul Local Medgidia a luat act de continuarea proiectului de investiţii redenumit “Sprijin pentru pregătirea aplicaţiei de finanţare şi a documentaţiilor de atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată în aria de operare a SC RAJA SA Constanţa în perioada 2014-2020”.
La ultimul punct s-a aprobat punerea la dispoziţie a bunurilor proprietate publică- strazi, pentu realizarea “Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată în aria de operare a S.C. RAJA S.A.Constanţa în perioada 2014-2020”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*