Consilierii locali din Medgidia au aprobat trei proiecte importante pentru comunitate

Vot în ședința de Consiliu Local Medgidia. FOTO Adrian Boioglu
Vot în ședința de Consiliu Local Medgidia. FOTO Adrian Boioglu

Membrii Consiliului Local Municipal Medgidia s-au întrunit joi, 10 noiembrie 2016 în ședință de îndată, în cadrul căreia au dezbătut și aprobat 3 proiecte de interes comunitar, propuse de primarul Valentin Vrabie.

Printre aceste proiecte se află rectificarea bugetului local de venituri și cheltuieli al municipiului Medgidia, pe anul 2016, în sumă de 200.000. În acest proiect s-au avut în vedere suplimentarea veniturilor la capitolele: ”Asigurări și asistență socială”, ”Salubritate”, ”Cultură, recreere și religie”, ”Locuințe, servicii și dezvoltare publică”, ”Sume alocate din cote defalcate din impozitul pe venit” și diminuarea veniturilor la capitolul ”Autorități publice și acțiuni externe”.

În cadrul acestei ședințe a fost votat și proiectul privind parteneriatul în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020, ”Sprijin pregătitor pentru elaborarea Strategiilor de Dezvoltare Locală – orașe/municipii cu populație de peste 20.000 locuitori”, un proiect care are în vedere combaterea sărăciei și a excluziunii sociale, de la nivel urban, prin stimularea implicării comunităților în dezvoltarea locală cu ajutorul Grupurilor de Acțiune Locală (GAL).

Cel de-al treilea punct pe ordinea de zi a fost privitor la aprobarea proiectului ”Sprijin pregătitor pentru elaborarea strategiei de dezvoltare locală zonă marginalizată Medgidia” în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020”, un nou instrument de dezvoltare teritorială propus de Comisia Europeană pentru perioada 2014-2020.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*