Consilierii locali constănțeni sunt convocați pentru a aproba modificarea HCL cu privire la delegațiile pentru străinătate și cheltuielile aferente

Ședință Consiliu Local Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Consiliul local al municipiului Constanţa se întrunește vineri, 4 mai, ora 15.00, în ședință de îndată
în sala „Remus Opreanu” a Consiliului Judeţean Constanţa. Pe ordinea de zi sunt două proiecte de hotărâri, ambele inițiate de către primarul Decebal Făgădău. 

Proiectele inițiate de edilul constănțean sunt:

  1. Proiect de hotărâre privind modificarea HCL nr. 177/2018 privind aprobarea deplasării în străinătate a unei delegații pentru îndeplinirea unei misiuni cu caracter temporar și aprobarea cheltuielilor aferente acestei deplasări;
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului și a cheltuielilor legate de proiectul „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Teoretic Ovidius, Constanța”, cod SMIS 110301.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*