Consilierii din Valu lui Traian, convocați în ședință extraordinară pentru a aproba organigrama centrului de vaccinare împotriva COVID-19

Primăria din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Consiliul Local Valu lui Traian a fost convocat, vineri, 29 ianuarie, în ședință extraordinară de îndată, pentru a aproba, între altele, organigrama centrului de vaccinare din localitate.

Astfel, primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, convoacă şedinţă extraordinară de îndată a Consiliului Local al comunei Valu lui Traian, în data de 29 ianuarie, de la ora 12.00. Aceasta va avea loc în sala de şedinţe a Consiliului Local, cu respectarea măsurilor ce se impun pentru protecţia şi prevenirea transmiterii virusului SARS-CoV-2.

Pe ordinea de zi a ședinței se află numai trei proiecte de hotărâre:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei şi a statului de funcţii pentru Centrul de vaccinare împotriva COVID-19 înfiinţat la nivelul comunei Valu lui Traian.
  2. Proiect de hotărâre privind înlocuirea temporară a preşedintelui Consiliului de Administrare al Societăţii „Gospodărie Comunală Valu Lui Traian” SRL.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea utilizării unei suprafeţe de 5.796 m.p. teren intravilan ce face parte din domeniul privat al comunei, de către S.C. „Instal Service Technology” SRL, în scopul amplasării organizării de șantier pentru realizarea proiectului „CL21-Reţele de apă şi canalizare Valu lui Traian”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*