Consilierii constănțeni se reunesc în ședință de îndată. Rectificarea bugetară și prețul gigacaloriei sunt pe ordinea de zi

Decebal Făgădău este candidatul PSD la Primăria Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Decebal Făgădău. FOTO Adrian Boioglu

Consiliul Local Municipal Constanța a fost convocat de viceprimarul Decebal Făgădău într-o ședință de îndată. Joi, la ora 12.00, consilierii au de dezbătut patru puncte importante pentru locuitorii municipiului.

Rectificarea bugetului este prioritatea ședinței, urmat de proiectul care stabilește prețul gigacaloriei. Constanța a avut până anul trecut unul dintre cele mai mari tarife din țară, asta și pentru că Radu Mazăre a decis ca subvențiile să nu fie acordate decât celor cu nevoi speciale.

Tot în ședința de astăzi vor fi aprobate ajutoarele pentru încălzirea locuințelor cu lemne de foc, energie electrică sau butelii GPL pentru sobe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*