Conform tradiției din Cumpăna, doi copii abandonați vor fi botezați cu ocazia sărbătorii Sfintei Parascheva

Doi copii abandonați vor fi botezați în Cumpăna cu ocazia sărbătorii Sfintei Parascheva. FOTO arhiva Primăria Cumpăna

Cu ocazia sărbătorii Sfintei Cuvioase Parascheva, pe 14 octombrie, doi copii aflați în asistență maternală, vor fi creștinați la biserica ce are hramul Sfintei Cuvioase Parascheva din Cumpăna.

La Cumpăna, sărbătoare Sfintei Cuvioase Parascheva se va desfășura miercuri, 14 octombrie, după următorul program:

  • ora 08.00, credincioșii sunt invitați să participe la Sfânta Liturghie prilejuită de Hramul Bisericii Sfânta Cuvioasă Parascheva;
  • ora 10.30, doi copii aflați în asistență maternală – Beatrice Isabela Maria și Marian Ionuț, vor fi creștinați. Taina Sfântului Botez va fi oficiată la Biserica Sfânta Cuvioasă Parascheva de Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfințitul Teodosie, însoțit de un sobor de preoți și diaconi.

„Prezența dumneavoastră va prilejui o mare bucurie duhovnicească și cinste tuturor locuitorilor comunei Cumpăna. Vă așteptăm cu drag, să ne rugăm și să o cinstim împreună pe Sfânta Cuvioasă Parascheva”, a precizat primarul comunei, Mariana Gâju.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*