Conflict între mai multe persoane într-o clădire aflată în construcție pe strada Cișmelei din Constanța. Un bărbat a fost rănit

Un conflict între mai multe persoane a avut loc astăzi într-o clădire aflată în construcție pe strada Cișmelei din Constanța, iar un bărbat a fost rănit.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 1 mai, în jurul orei 08.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța- Secția 2 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că,  într-o clădire aflată în construcție,  de pe strada Cișmelei, are loc un conflict între mai multe persoane.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat,  de 27 de ani, ar fi fost agreat fizic de persoane necunoscute.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Cercetările continuă în vederea identificării persoanelor bănuite de comiterea faptei și luări măsurilor legale ce se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*