Conducerea ISU „Dobrogea”, afectată de noul coronavirus

Sute dintre angajații ISU „Dobrogea” urmează să fie reinstruiți

Zece cadre ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Dobrogea” al județului Constanța, între care chiar șeful instituției, colonelul Daniel Popa, au fost confirmate cu coronavirus.

Potrivit ISU „Dobrogea”, colonelul Daniel Popa este internat într-un spital din București, starea lui fiind stabilă, iar conducerea instituției este asigurată în prezent de adjunctul acestuia, colonelul Ionel Roșca.

„Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea al județului Constanța este una dintre instituțiile care pe plan local asigură linia întâi în lupta cu virusul COVID-19. În acest context, 10 cadre ale inspectoratului, printre care și domnul inspector șef, au venit în contact cu acest virus și s-au dispus măsuri medicale pentru fiecare în parte. Capacitatea operațională nu a fost afectată de cazurile confirmate, activitatea inspectoratului se desfășoară în continuare în parametrii optimi de răspuns în cazul producerii unor situații de urgență. Domnul inspector șef este internat într-un spital din București, starea dumnealui fiind una stabilă și atent monitorizată de cadrele medicale. Suntem alături de dumnealui, cât și de toți ceilalți afectați de acest virus, și le dorim multă sănătate.

În prezent, comanda inspectoratului este asigurată de domnul colonel Ionel Roșca, iar capacitatea operativă a instituției nu este afectată”, au transmis reprezentanții ISU „Dobrogea”.

Potrivit Prefecturii Constanța, angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța confirmați cu coronavirus sunt de la diferite subunități, astfel că nu poate fi vorba de un focar în cadrul instituției.

„În plus, anchetele epidemiologice arată că persoanele infectate nu au transmis virusul la locul de muncă”, au precizat sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*