VIDEO Beach-bar din Constanța, făcut scrum noaptea trecută într-un incendiu

Beach-bar din Constanța, făcut scrum noaptea trecută într-un incendiu. FOTO ISU Constanța

Un beach-bar situat pe o plajă din zona Faleză Nord din Constanța a fost distrus noaptea într-un incendiu, focul pornind, cel mai probabil, în urma unui scurtcircuit electric.

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgență Dobrogea au fost solicitați să intervină în cursul nopții de sâmbătă spre duminică pentru a stinge focul izbucnit la un beach-bar din cartierul Faleză Nord din Constanţa.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale și un echipaj de prim ajutor, la sosirea pompierilor incendiul fiind generalizat.

Flăcările au fost stinse în aproximativ o oră, în limitele găsite, fără a se propaga la împrejurimi. A ars întreaga construcție, beach-bar și terasă, pe o suprafață de aproximativ 1.000 de metri pătrați. Potrivit pompierilor, cauza probabilă a declanșării incendiului a fost un scurtcircuit electric.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*