Concursuri organizate la Gruparea de Jandarmi Mobilă Tomis Constanța

Concursuri organizate la Gruparea de Jandarmi Mobilă Tomis Constanța. FOTO Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanța

Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanța organizează concursuri în vederea încadrării a patru posturi de execuție vacante de subofițer, prin încadrare directă sau rechemare în activitate, astfel:

Subofițer administrativ principal (și gestionar) în specialitatea Intendență;

Subofițer administrativ principal (și gestionar) în specialitatea Popotă unitate;

Subofițer secretariat principal în specialitatea Secretariat;

Subofițer tehnic principal (administrator bază de date) în specialitatea Securitate și Sănătate în muncă.

Înscrierile se fac online, până pe 15.10.2021 ora 16.00;

Anunțurile cuprinzând condițiile generale și specifice, calendarele de desfășurare ale concursurilor, bibliografia și tematica sunt afișate la sediul unității, pe pagina de internet www.jandarmeriamobilatomis.ro, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs;

Informaţii suplimentare despre înscriere se pot obţine de la Compartimentul Resurse Umane din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanţa, cu sediul în municipiul Constanţa, bdul I.C.Brătianu, nr. 246, tel. 0241/623435, int. 24100/24157 în zilele lucrătoare, între orele 08.00-16.00.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*