Concurs pentru ocuparea unui post vacant de ofițer specialist I la ISU „Dobrogea”

Sediul ISU Dobrogea. FOTO Catalin Schipor

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța scoate la concurs în vederea ocupării postul vacant de ofițer specialist I (consilier juridic), prin încadrare directă și/ sau rechemare în activitate.

Documentele necesare pentru înscrierea la concurs se depun în perioada 03 – 07 ianuarie 2022 inclusiv (ora 15.00).

Toate informațiile necesare cu referire la concursul de ocupare a postului vacant se regăsesc pe site-ul ISU „Dobrogea” sau accesând link-ul: http://www.isudobrogea.ro/wp-content/uploads/2021/12/13.12.2021-ANUNT-concurs-ofiter-specialist-I-consilier-juridic.pdf

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*