Concurs foto: Cele mai frumoase imagini cu păsările din Constanța sunt premiate de Complexul Muzeal de Științe ale Naturii

Concurs foto la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța
Concurs foto la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța

Microdelta din Constanța este, probabil, unul dintre cele mai frumoase locuri unde puteți să vedeți păsările sălbatice. Puțini știu că în aceeași curte a Complexului Muzeal de Științe ale Naturii există și o expoziție de păsări exotice.

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii în colaborare cu Asociația Scutul Cinegetic lansează o provocare pentru fotografii de la 10 la 18 ani. Cele mai frumoase imagini cu păsări sălbatice intră în competiția acestei primăveri – “Păsări sălbatice în oraș”.

Amatorii de fotografie care nu au încă vârsta majoratului sunt invitați să privească natura și să pregătească aparatul foto. Fotografiile listate în format A4 sau în format electronic, însoțite de datele autorului și zona din Constanța unde au fost realizate sunt așteptate la adresa: Bulevardul Mamaia, nr 255 (Delfinariu) cu specificația “Concurs”.

Premiile puse la bătaie sunt tentante: un aparato foto, o tabletă, o invitație de 4 persoane la Delfinariu, o cană sau un tricou inscripționat.

Concursul se desfășoară în perioada 1 februarie – 15 martie, iar premierea va avea loc pe 1 Aprilie, de Ziua Păsărilor.

Organizatorii spun că participanții trebuie să aibă în vedere câteva reguli:
La concurs participă fotografii originale care conțin 1-3 exemplare de păsări întâlnite în oraș în această perioadă. Imaginile trebuie neapărat însoțite de informații privind locul și data realizării și fișierele electronice sunt în format jpg, tiff, png sau bmp cu o rezoluție minimă de 1024 x 768 și 196 dpi.

Participanții pot fi copii și adolescenți între 10 – 18 ani care trimit imaginile până pe data de 15 martie 2016 nu mai mult de 10 fotografii cu specii diferite și care completează formularul de pe site-ul Scutului Cinegetic.

Noi vă sugerăm să faceți o plimbare și pe la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii. Găsiți acolo rațe sălbatice, lebede, pelicani și o mulțime de păsări exotice gata să se lase fotografiate!

Afișul concursului de fotografie de la CMSN
Afișul concursului de fotografie de la CMSN

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*