Concurs de șah pentru elevii constănțeni

Concurs de șah pentru elevii constănțeni. FOTO: afiș de promovare

Cea de-a patra etapă a proiectului „Șah în școală”, destinat elevilor din municipiul Constanța, va fi găzduită sâmbătă, 03 decembrie, de Restaurantul Sport din Constanța. Proiectul este promovat de Asociația Județeană de Șah, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Direcția Județeană de Tineret și Sport Constanța, Palatul Copiilor Constanța și este finanțat de Primăria Municipiului Constanța.

Concursul reprezintă ultima etapă din acest an calendaristic a proiectului „Șah în școală” și este organizat cu ocazia Zilei Naționale a României. Ca și în etapele anterioare scopul principal este atragerea către practicarea șahului a cât mai multor  elevi noi, care să îndrăgească șahul și să-l practice în mod constant.

Participanții sunt elevi care frecventează școli din municipiul Constanța, care vor fi împărțiți pe patru grupe de vârstă și se vor înfrunta la timpul de gândire de 10′ + 2” de jucător, între orele 09.00 – 15.00, după următorul program:

  • 09.00 – 09.15 ședința tehnică pentru clasele I-II;
  • 09.15 – 11.15 desfășurarea rundelor 1-5 pentru clasele I-II;
  • 11.15 – 11.45 premierea elevilor din clasele I-II;
  • 12.00 – 12.15 ședința tehnică pentru clasele III-XII;
  • 12.15 – 14.30 desfășurarea rundelor 1-5 pentru clasele III-XII;
  • 12.45 – 15.00 premierea elevilor din clasele III-XII.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*