Președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, și-a închis pagina de Facebook după o declarație șocantă privind tragedia de la Colectiv

Aurelian Pavelescu, PNȚCD. FOTO cotidianul.ro
Aurelian Pavelescu, PNȚCD. FOTO cotidianul.ro

Aurelian Pavelescu a reușit să se își atragă disprețul tuturor românilor cu o postare pe Facebook. Liderul PNȚCD a fost criticat de toți cei care au văzut postarea, dar și de membri de partid care consideră că gafa este impardonabilă.

Iată mesajul postat de Pavelescu:

“Chiar dacă îi voi supără pe mulţi, afectaţi de tragedie în mod sincer, vreau, la rândul meu, să fiu sincer, că un semn de respect pentru voi. Decretarea de doliu naţional de către guvern, la cererea preşedintelui României, nu este justificată. Doliul naţional se decretează atunci când se consemnează, solemn, o tragedie sau act de eroism pentru ţara, popor, naţiune, umanitate. Aici nu a fost vorba despre aşa ceva. A fost vorba despre un accident, cauzat, desigur, de un şir de erori, chiar încălcări legale.

Ceea ce nu se ştie, este faptul că în Bucureşti sunt sute de astfel de cluburi, în care regăsim, în fiecare săptămâna, sute de mii de tineri, care cultivă un fel de anarhism, în mare majoritate în exces, consum de alcool, nicotină, chiar droguri, în ritmuri demenţiale, cu sonor la maxim, care zguduie creierul, la propriu. într-un asemenea club, orice dialog este imposibil, pentru că nu se poate vorbi nici măcar la ureche. Totul este dominat de febră violenţei, exchibitionismului şi sexului. Cine sunt ţinerii aceştia, cine sunt părinţii lor, încotro se îndreaptă, ce vor? Anarhie. Va asigur că pe niciunul dintre aceştia nu-i veţi găsi în biblioteci şi nici la biserici. Spectacolul acestor cluburi este, de fapt, un pretext pentru o adevărată promiscuitate în care tinerimea română (o parte) s-a afundat. Să fiu bine înţeles. îmi place muzică rock (nu toate genurile, desigur), iar mării reprezentanţi ai genului fac parte din patrimoniul cultural. Dar acest tip de manifestări sunt inacceptabile, pentru că au decăzut în promiscuitate. O afacere mizera, de fapt. Doliul naţional nu a fost pentru sărmanii tineri carbonizaţi, ci pentru cei care l-au decretat, un act de propagandă politică. Ar trebui decretat un doliu pentru că există doliu naţional, că este posibil aşa ceva… Poate, pentru starea prin care trece o mare parte din tinerimea română, care, când ţara trece prin cea mai mare criză din istorie, se afundă în promiscuitate: o generaţie, a câtă, pierdută”

Reacția celor care au văzut mesajul de pe Facebook a fost una de dispreț față de scrierea liderului țărănist. Printre ei se numără și vicepeședintele PNȚCD la nivel național, Tudorel Chesoi. Într-o declarație venită la scurt timp după postarea lui Pavelescu, Tudor Chesoi apreciază că gestul incalificabil este echivalentul unui hara kiri politic pentru Pavelescu.

Tudorel Chesoi. FOTO Adrian Boioglu / ctnews.ro
Tudorel Chesoi. FOTO Adrian Boioglu / ctnews.ro

“După părerea mea este că s-a compromis ca lider de partid. Pavelescu va obține mai multe înjurături și PNȚCD și mai puține voturi”, a spus Tudorel Chesoi.

Consilierul constănțean și-a exprimat totodată “regretul față de această tragedie, ca om, ca tată de copil și ca politician. Aurelian Pavelescu nu mai reprezintă PNȚCD. El nu mai are subiecte să iasă în evidență și a devenit un factor perturbator. În acest fel se autoelimină din politică”, a încheiat Tudorel Chesoi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. VIDEO Tudorel Chesoi, vicepreședinte PNȚCD, se delimitează de declarațiile lui Aurelian Pavelescu | Constanța News

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*