CONCURS Câștigă una dintre cele 5 invitații duble la spectacolul “Chat Chat Chat” de la Casa de Cultură Constanța

Chat Chat Chat pe 1 martie la Constanta – comedie si degustare de vin

Pe 1 martie, Constanța NEWS te invită la teatru. Ne place să promovăm cultura, așa că vă oferim 5 invitații duble pentru 10 constănțeni care vor să se bucure de o comedie și o degustare de vinuri.

Tot ce ai de făcut este să urmezi acești trei pași:

1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo

2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la teatru.

3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii vor fi anunțați pe 26 februarie, după ora 18.00.

Piesa “Chat Chat Chat” îi aduce pe scena Casei de Cultură din Constanța pe actorii: Andrei Duban, Anca Turcasiu, Andrei Mateiu și Grațiela Duban, într-o explozie de hohote de râs. Spectacolul începe joi, 1 martie, la ora 19.00.

La sosire, spectatorii vor fi întâmpinați cu mărtișoare aromate de la Jidvei care va organiza o degustare de vin în foaier, înainte de începerea spectacolului. De asemenea, Jidvei va oferi cadou câte o sticlă de vin pentru fiecare dintre cei 38 de posesori ai locurilor VIP.

Chat Chat Chat – umor în doză concentrată și ritm trepidant

Modalitatea de a găsi un partener s-a schimbat atât de mult în ultimii ani încât, în prezent, a devenit o chestiune de câteva minute. Deși pare neverosimil, noile forme de socializare și rețelele sociale au făcut posibil că orice persoană din orice loc să poată luă legătură cu cineva de sex opus …sau chiar de același sex, depinde de preferințe.

Comedia Chat Chat Chat reflectă această schimbare socială în care au fost abandonate locațiile de petrecere a timpului liber că punct de întâlnire, pentru a socializa și a găsi un partener, în favoarea internetului. Și dacă această reprezintă o modalitate mai rapidă și mai comodă, ea este, în același timp, și o modalitate mai impersonală și mai rece.

Chat Chat Chat cuprinde toate aceste idei și le înfățișează publicului prin intermediul aventurilor unor protagoniști care, în încercarea de a-și găsi partenerul ideal prin intermediul chatului, se vor confruntă în mod inevitabil, cu situații și personaje (unul mai sărit de pe fix că altul) care țin mai degrabă de un coșmar decât de o poveste romantică.

Pe de altă parte, regizorul Ricard Reguant atrage atenția că „Chat Chat Chat este o piesă modernă care tratează o temă mai puțin abordată în dramaturgie, și anume pericolul pe care îl implică relaționarea cu persoane necunoscute pe internet.”

Chat Chat Chat este o piesă foarte distractivă care folosește tehnici moderne și inovatoare de regie și actorie, care poate fi considerată chiar material didactic pentru cei tineri și care,în mod cert, nu va lasă indiferent pe nimeni.

Regizorul Ricard Reguant este unul dintre laureații Broadway World în 2015, iar în 2005 a montat primul musical de tip Broadway din România, Muzicalul Chicago. Tot el a regizat și comedia TOC TOC care în 2017 s-a jucat de două ori la Constanța, de ambele dați cu casă închisă.

Bilețele s-au pus în vânzare la agenția de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța, online pe bilet.ro și în locațiile partenere bilet.ro din Constanța (agențiile TUI Travel din mall-urile City Park și Vivo! precum și din Piață Ovidiu nr. 11 și Str. Ștefan cel Mare nr. 71). Prețurile pornesc de la 60 lei și merg până la 100 lei, pentru VIPs. Spectatorii de pe cele 38 de locuri VIP (situate central în primele două rânduri) vor primi cadou câte o sticlă de vin oferită de Jidvei.

Mai multe informații despre spectacol și bilete pot fi consultate pe pagină web oficială a Teatrului Avangardia, www.TeatrulAvangardia.ro și pe pagină oficială de Facebook: www.facebook.com/TeatrulAvangardia

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*