FOTO VIDEO Ziua de 8 Martie a fost sărbătorită la Mircea Vodă. Primarul George Ionașcu: “Organizez an de an acest eveniment în cinstea femeilor. Este un lucru făcut cu drag și din suflet”

Ziua Femeii, sărbătorită la Mircea Vodă. FOTO Ctnews.ro

Doamnele din Mircea Vodă au avut ieri o zi doar a lor în care s-au relaxat, au fost apreciate și admirate și s-au distrat alături de prietene, cunoștințe și de primar – singurul bărbat acceptat și invitat în același timp la party. A devenit deja o tradiție ca în fiecare an, în seara de 8 Martie, femeile din Mircea Vodă să se adune la Căminul Cultural și  să petreacă până târziu în noapte.

“Sunt peste 120 de doamne aici. Media de vârstă e destul de mică: avem persoane foarte tinere, avem și mai în vârstă – drept dovadă că în comuna noastră doamnele de orice vârstă se simt bine. Important este să avem sufletul și spiritul tânăr!”, spune primarul George Ionașcu.

 

La Mircea Vodă a fost ziua în care doamnele și domnișoarele și-au lăsat grijile acasă, iar treburile gospodărești au rămas în seama domnilor. S-au coafat, s-au machiat, s-au aranjat, s-au îmbrăcat elegant și apoi s-au lăsat servite și răsfățate. Sala de petreceri a Căminului Cultural a răsunat de muzică și voie bună în Mircea Vodă, iar la organizarea distracției au pus umărul primarul Ionașcu și viceprimarul Marian Eftimie.

“Atmosfera este frumoasă. Doamnele și domnișoarele se simt bine, noi încercăm să venim cu partea din spate, cu logistica, pentru ca ele să se distreze de ziua lor iar noi suntem doar cu organizarea”, explică George Ionașcu, primarul din Mircea Vodă.

Bună dispoziţie, muzica ce nu te lasă să stai pe scaun şi bucate alese: pe scurt, aşa se poate descrie atmosfera creată de organizatori. Iar programul artistic a fost unul de zile mari: muzică live, dansuri și … un concurs de Miss. “Miss Mircea Vodă” a fost stabilită aseară, în cadrul concursului cu 3 probe principale. Concursul de Miss a ajuns deja la 4-a editie. Iar între probe, ringul de dans a fost ocupat de hore și dansuri moderne. Cochete, aranjate și cu zâmbetul pe buze, doamnele nu au stat mai deloc pe scaun și au dansat tot timpul. Primarul George Ionașcu și viceprimarul Marian Eftimie au vegheat ca totul să se desfășoare conform planului.

 “Nici eu n-am scăpat nedansat, n-am cum, va dați seama! Un singur bărbat într-atâtea femei? N-ai cum să scapi! Dar îmi face plăcere. Suntem la a patra ediție și vreau să spun că organizez an de an acest eveniment în cinstea femeilor și o luăm exact ca pe un lucru firesc făcut cu drag și din suflet și nu e ca o muncă: e ceva foarte foarte plăcut”, spune zâmbind primarul comunei.

Aşadar, după o zi în care au fost în centrul atenţiei, şi noaptea a fost tot a lor. Femeile din Mircea Vodă au petrecut pe cinste, că doar o dată în an este 8 Martie. Momentele vesele de la petrecere au fost suprinse cu aparatul de fotografiat pentru amintiri memorabile care vor genera zâmbete și comentarii multă vreme de-acum încolo.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*