#CONCURS Câștigă trei invitații la comedia “Capcană pentru un bărbat căsătorit”, difuzată online

Secvență din piesa “Capcană pentru un bărbat căsătorit”. FOTO Teatrul Elisabeta

Teatrul Elisabeta din București se întoarce în casele iubitorilor de teatru cu o comedie polițistă online, difuzată LIVE vineri, 23 aprilie, ora 20:30 – „Capcană pentru un bărbat căsătorit”.

Redacția Constanța NEWS are plăcerea să te invite la acest spectacol. Trei invitații sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CtnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uești persoana cu care vrei să urmărești piesa de teatru
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 19 aprilie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!”.

Urmărită de 10.152 de spectatori din întreaga țară de la premieră și până în prezent, comedia aduce în prim-plan o distribuție de excepție, avându-i în rolurile principale pe Lucian Ghimiși, Alexandra Velniciuc și Ștefan Pavel. Alături de ei, îi puteți vedea pe Raluca Ghervan, Alexandru Prica, Cristian Boeriu, Vlad Ianuș, Iulian Balan și Maria Magdalena Țapu.

În regia lui Puiu Șerban, veți avea șansa de a descoperi adevărul din spatele indiciilor strecurate în poveste. Tensiunea, schimbările de situație și suspansul sunt întreținute cu momente de umor și surpriză. Finalul este atât de neașteptat, încât i-ar face geloși până și pe Agatha Christie sau pe Sherlock Holmes.

Un comisar de poliție excentric, un soț confuz, o soție “dispărută”, un preot suspect, o infirmieră indiscretă și un pictor vagabond sunt personajele ale căror acțiuni ciudate vă vor ține cu sufletul la gură, mai bine de două ore, în această reușită comedie.

Comedia poate fi urmărită LIVE, vineri, 23 aprilie 2021, la ora 20:30 și înregistrat, până pe 25 aprilie 2021, ora 23:00, pe platforma online 4Stream.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.