#CONCURS Câștigă trei invitații duble la piesa de teatru “Prințesa și broscoiul” de la Teatrul pentru copii și tineret “Căluțul de Mare” din Constanța

Afișul spectacolului "Prințesa și broscoiu"

Povestea prințului care este transformat în broscoi și a prințesei care rupe vraja poate fi urmărită la sfârșitul acestei săptămâni la Teatrul pentru Copii și Tineret ”Căluțul de mare” din Constanța . Spectacolul “Prințesa și broscoiul”este programat duminică, 23 februarie, de la ora 10.

Redacția Constanța NEWS are plăcerea să te invite la această piesă de teatru pentru copii. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Asigură-te că poți ajunge la spectacolul din 23 februarie. Invitațiile sunt nominale.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești un alt părinte căruia i-ar plăcea această piesă de teatru
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 20 februarie Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Spectacolul, un musical plin de haz dar și suspans recomandat micuților, părinților și bunicilor, prezintă adaptarea modernă a basmului Fraților Grimm, în care un prinț „frumos”, dar  impertinent”, „arțăgos” și „atât de înfumurat” este transformat în broscoi iar vraja nu poate fi desfăcută decât printr-o „prietenie adevărată”. Din păcate, fiica cea mică și extrem de frumoasă a împăratului este destul de capricioasă și după ce își ia înapoi mingea, uită de promisiune.

Alături de celelalte personaje, ca vrăjitoarele, pretendenții prințeselor, reginele, prințesa bătrână, bufonii, în niște decoruri extrem de viu colorate, cu păpuși supradimensionate care cântă și dansează mânuite cu dibăcie de actorii dedicați ai Teatrului „Căluțul de mare”, prințul broscoi și prințesa cea rebelă creează un musical de excepție ce îi va încânta nu doar pe micuți, ci și pe părinți și bunici!

În distribuție: Arina Cojocaru, Grațian Prisacariu, Daniela Vlad, Lică Gherghilescu, Clara Ghiuvelechian, Daniel Minciună, Tiberiu Roșu, Andrei Stroescu

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*