#CONCURS Câștigă 5 invitații duble la Jurasica Adventure Park din Neptun

Jurasica Adventure Park Neptun. FOTO Jurasica Adventure Park Neptun

Jurasica Adventure Park Neptun este o experiență surprinzătoare care vă transpune în lumea fascinantă a dinozaurilor.

Redacția CTnews are plăcerea să te invite la Jurasica Adventure Park Neptun. Cinci invitații duble sunt oferite cititorilor care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

1.Dai LIKE Paginii de Facebook “CTnews” – https://www.facebook.com/CTnewsRo/

2.Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești un alt părinte căruia i-ar plăcea să meargă la Jurasica Adventure Park Neptun.

3.Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 14 august.

Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți! Biletele sunt valabile până la data de 14 septembrie.

Amplasat la malul mării, în pădurea din stațiunea Neptun, parcul tematic are o suprafață de 2 hectare și îi invită pe copii să descopere aventurile fabuloase din perioada Jurasicului prin jocuri si activități educative.J

Jurasica Adventure Parc adăpostește 42 de dinozauri realizați în mărime naturală și atestați științific, dispuși în 6 zone, fiecare dedicată câte unui continent – Europa, Asia, America, Africa, Australia, Antarctica.

De asemenea, parcul mai include o expoziție fascinantă de fosile și zone tematice spectaculoase.

Vizitatorii se pot bucura de o experiența placută chiar și după lăsarea întunericului, deoarece parcul este iluminat integral printr-un sistem de ghirlande care acoperă aproximativ 3 kilometri. De asemenea, parcul dispune de propria parcare cu acces controlat care oferă 85 de locuri pentru autoturisme și 5 locuri pentru microbuze sau autocare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*