#CONCURS Câștigă 2 invitații a câte 4 persoane fiecare la Eforie Aqua Park

Parcul acvatic din Eforie este atracția sudului litoralului și în acest sezon. Turiștii și constănțenii dornici de aventură, veselie, bălăceală și atracții provocatoare sunt așteptați la Eforie Aqua Park.

Constanța NEWS are plăcerea să vă invite la concurs și oferă 2 invitații a câte patru persoane fiecare. Acestea pot fi revendicate de luni până vineri, în săptămâna anunțării câștigătorilor și în săptămâna imediat următoare (perioada 3- 12 iulie).

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CtnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la Eforie Aqua Park.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 2 iulie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

La Eforie Aqua Park 11 tobogane acvatice pentru copii și adulți sunt pregătite să facă față valului de constănțeni și turiști, dornici să scape de căldura din oraș și să se distreze. Iar când pe plajele de pe litoral este arborat steagul roșu și îmbăierea în apa mării este interzisă, în parcul acvatic din Eforie Nord toată lumea se poate bălăci fără restricții.

Aqua Zumba sau distracția în apă, cum i se mai spune, este asigurată zilnic de Starlin Belen, instructorul de fitness venit direct din Republica Dominicană, pentru a asigura divertismentul la Eforie Aqua Park. Petrecerile se țin lanț în parcul acvatic și nimeni nu se plictisește. Multe vedete cântă și îi încântă pe vizitatori, iar personajele din desene animate îi distrează pe copii.

Cocktail-urile, spectacolele cu înghețată turcească, un jacuzzi cu o capacitate de peste 25 de persoane, toate vă fac să uitați de căldura de afară. Cine ar refuza o zi de relaxare în baldachinele din zona VIP, la Eforie Aqua Park? În parcul acvatic vă puteți face inclusiv pedichiura. Vă ajută peștii-doctor Garra rufa, care au fost aduși tocmai din Singapore și vă așteaptă la o terapie SPA. Despre această specie se spune că și-a dovedit eficiența în anumite afecțiuni dermatologice. Printre acestea se numără și psoriazisul, pe care Garra rufa nu îl vindecă, dar îi atenuează vizibil simptomele.

La Eforie Aqua Park, chiar și cei mai mofturoși clienți găsesc în zona de food, mâncarea lor preferată. 8 restaurante cu specific japonez, grecesc, hawaiian, american, mexican, egiptean și o pizzerie sunt pregătite să satisfacă și cele mai exigente gusturi.

În această vară, Eforie Aqua Park a pregătit noi atracții pentru copii și adulți. O insulă tropicală amenajată în incinta parcului acvatic de la Eforie Nord, va deveni preferata celor mici, care se vor juca la umbra palmierilor cu fructele tropicale, în timp ce părinții se pot relaxa în jacuzzi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*