#CONCURS Câștigă trei invitații duble la piesa de teatru “Cum se face II – Funeraliile doamnei Pompoiu”, de la Casa de Cultură Constanța

Afișul spectacolului "Cum se face II - Funeraliile doamnei Pompoiu"

O comedie spumoasă, regizată de Octavian Strunilă, ajunge la Constanța după jumătatea acestei luni. Alături de Strunilă, care este și actor în spectacol, îi mai puteți urmări în acest spectacol pe Alexandru Conovaru, Paul Ipate și Cătălina Grama (Jojo). Piesa “Cum se face II – Funeraliile doamnei Pompoiu” este programată pe data de 20 martie, de la ora 19, la Casa de Cultură din Constanța.

Redacția Constanța NEWS are plăcerea să te invite la această piesă de teatru. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Asigură-te că poți ajunge la spectacolul din data de 20 martie. Invitațiile sunt nominale.

Tot ce ai de făcut este:

1.Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo
2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la piesa de teatru.
3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 11 martie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

“Cum se face partea a II-a” este un spectacol care încearcă să împlinească ce spunea Shakespeare, ce înseamna teatrul, acum 400 de ani. Să fie “o oglindă a firii”. Să aducă pe scenă puțină viață adevărată. O comedie de situație care își propune să vorbeasca mai departe despre viața în teatru și film a lui Dezideriu, a Larissei, a lui Silvestru si a domnului Dorin.

La capul doamnei Pompoiu, un regizor și trei actori care sunt fortați de împrejurări să lucreze împreună. Umorul inteligent, satira și realismul crud fac din “Cum se face partea a II-a” nu doar o comedie spumoasa. Pune, uneori, întrebări existențiale și marchează adânc destinele vieții de zi cu zi. Teatru în teatru și mult umor de calitate.

Regia: Octavian Strunilă

Distribuția: Octavian Strunilă, Alexandru Conovaru, Cătălina Grama (Jojo) și Paul Ipate

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*