#CONCURS Câștigă trei invitații duble la comedia “Puricele în ureche”, de la Casa de Cultură din Constanța

FOTO: Teatrul Elisabeta. Scenă din piesa "Puricele în ureche"
Scenă din piesa "Puricele în ureche". FOTO Teatrul Elisabeta.

O comedie a Teatrului Elisabeta din București, cu multe răsturnări de situație, poate fi umărită de constănțeni, la sfârșitul acestei luni. Spectacolul “Puricele în ureche” este programat pe data de 27 septembrie, de la ora 19, la Casa de Cultură din Constanța.

Redacția Constanța NEWS are plăcerea să te invite la acest spectacol în care situațiile comice se succes cu repeziciune și garantează buna dispoziție. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CtnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la piesa de teatru.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 20 septembrie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!”.

Una dintre comediile-fenomen ale Teatrului Elisabeta, “Puricele în ureche” face parte dintr-un univers variat, plin de culoare și cu situații comice intense. “Le puce dans l’oreille” sau “Puricele în ureche” este o expresie franțuzească celebră încă de la începutul secolului 13. Expresia înseamnă “a simți o dorință puternică pentru cineva”. Prin secolul 17, i-au schimbat înțelesul prin “a fi îngrijorat sau a avea suspiciuni la adresa cuiva”.

Așadar, protagonista Raymonde are un purice în ureche și încă unul foarte mare, pentru că ea îi trimite, pe toți cei implicați, într-o cursă sălbatică de acuzații false, identități greșite și confuzii revoltătoare. Totul se întâmplă în înalta societate a saloanelor pariziene unde un doctor, un majordom încornorat, patronii unui bordel de lux, un spaniol împreună cu soția sa, o bucătăreasă cochetă și un englez-scoțian sunt într-un du-te-vino amețitor fiind purtați de același carusel al încurcăturilor. Simpatica Raymonde Chandebise se întreabă de ce soțul ei a încetat să-i mai acorde atenția necesară și presupune că acesta trebuie să aibă o aventură… De aici începe toată nebunia!

În această comedie savuroasă, toată lumea fuge după toată lumea și, totodată, toți fug unii de alții. Scrisori anonime, gelozii, prieteni voluntari, stări de exaltare alcoolică, amenințări cu moartea… un regal de râs și voie bună.

Din distribuție fac parte: Lucian Ghimiși, Leonid Doni, Alexandra Velniciuc, Andreas Petrescu, Vasile Calofir, Marcelo Cobzariu, Ștefan Velniciuc. Regia este semnată de Șerban Puiu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*