#CONCURS Câștigă trei invitații duble la piesa de teatru “Crăiasa Zăpezii” de la Teatrul pentru copii și tineret “Căluțul de Mare” din Constanța

Scenă din spectacolul "Crăiasa Zăpezii". FOTO Teatrul pentru Copii și Tineret "Căluțul de mare"

Povestea “Crăiasa Zăpezii”, o adaptare după Hans Christian Andersen, este pusă în scenă la Teatrul pentru copii și tineret „Căluțul de Mare” din Constanța. Spectacolul este programat duminică, 2 februarie, de la ora 10.

Redacția Constanța NEWS are plăcerea să te invite la această piesă de teatru pentru copii. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Asigură-te că poți ajunge la spectacolul din 2 februarie. Invitațiile sunt nominale.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești un alt părinte căruia i-ar plăcea această piesă de teatru
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 30 ianuarie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Adaptare după Hans Christian Andersen, spectacolul prezintă, într-o variantă modernă, povestea celor doi buni prieteni dintr-un oraș îndepărtat din ținutul nordic, Kay și Gerda a căror liniște le este tulburată de Crăiasa Zăpezii, care decide să aducă iarna în plină vară și să îl răpeasca pe Kay.

Crăiasa, vrăjitorul, Kay, Gerda, tatăl Gerdei, mama lui Kay, baba cu flori, laponii reprezintă personaje ale unei lumi înghețate, în care sentimentele au înghețat și ele. Dar, în final, după un drum plin de peripeții, dragostea și bunătatea sufletească înving chiar și o inimă înghețată într-o lume încremenită în alb.

Distribuție: Daniela Vlad, Daniel Minciună, Grațian Prisacariu, Rovena Paraschivoi, Claudia Zaharia, Ion Ciolan, Tiberiu Roșu.

Regia și scenariul: Cristian Mitescu
Scenografia: Eugenia Tărășescu-Jianu
Coregrafia: Sergiu Ionuț Anghel
Muzica: Viorel Andrinoiu

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*