#CONCURS Câștigă trei invitații duble la piesa de teatru “Billy Șchiopul”, la Teatrul de Stat Constanța

Secvență din spectacolul "Billy Șchiopul". FOTO Teatrul de Stat Constanța

O comedie neagră despre dragoste și cruzime poate fi urmărită săptămâna viitoare la Teatrul de Stat Constanța. Piesa “Billy Șchiopul” este programată pe data de 25 iunie, de la ora 19.00

Redacția CTnews are plăcerea să te invite la acest spectacol. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “CTnews” – facebook.com/CTnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la acest spectacol
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.
  4. Dai LIKE paginii de FB a Teatrului – https://www.facebook.com/teatruldestatconstanta

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 23 iunie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Invitațiile sunt oferite de Universitatea Maritimă Constanța și Teatrul de Stat Constanța, în parteneriat cu CTnews.

Billy Șchiopul
Se întâmplă pe micuța insulă Inishmaan, parte a arhipelagului Aran din vestul Irlandei, comitatul Galway, într-o comunitate de oameni săraci, care seamănă foarte mult cu zonele rurale de la noi.
Billy este orfanul schilod din Inishmaan, cel tratat cu totală lipsă de considerație, ba chiar cu agresivitate, de toate celelalte personaje, dar care, paradoxal, se dovedește, în final, a fi iubit de toți. De fapt, relațiile dintre toate personajele sunt fruste, cu replici dure, fără menajamente. O comunitate de oameni pentru care nu doar că nu există corectitudine politică, dar chiar elementara bună-cuviință este suspendată deseori. Și totuși aceasta este doar aparența, căci sub pragmatismul rece și lupta crudă pentru supraviețuire se ascund sentimente puternice și o sensibilitate profundă.
Billy vrea să plece, să evadeze, este dispus să facă orice pentru asta. Visul american, mirajul Hollywood-ului îl atrag, iar plecarea este singura cale de a scăpa de batjocura celor din jur pentru handicapul său. ăă

Distribuție

Billy: Vlad Bîrzanu, Vlad Lință

Johnnypateenmike: Nicodim Ungureanu

Kate: Laura Crăciun

Eileen: Mirela Pană

Bartley: Mircea Siromaşenco

Helen: Otilia Nicoara

Babbybobby: Marian Adochiţei

Doctorul: Andrei Cantaragiu

Mammy: Mihai Sorin Vasilescu

Regia artistică și ilustrația muzicală: Vlad Massaci

Durata spectacolului: 2 ore, fără pauză

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*