#CONCURS Câștigă trei invitații duble la spectacolul de teatru – film “Complet necunoscuți”, de la Centrul Multifuncțional “Jean Constantin” din Constanța

Secvență din filmul "Complet necunoscuți"

UPDATE

Spectacolul a fost reprogramat pentru data de 13 octombrie.

„Complet Necunoscuți”, unul dintre cele mai așteptate filme româneşti de anul acesta, va rula și la Constanța, în data de 6 octombrie, de la 19.30, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”.

Redacția CTnews are plăcerea să te invite la acest spectacol. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “CTnews” – facebook.com/CtnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la acest spectacol.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 21 septembrie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!”.

Un text scris de Octavian Strunilă „îmbracă” proiecția filmului „Complet Necunoscuți” într-o manieră inovatoare, dând naștere unui spectacol inedit de teatru-film, cu actori în „carne și oase”. Pentru realizarea filmului „Complet Necunoscuți” s-au achiziționat drepturile de scenariu ale unei povești re-produsă în peste 20 de țări. Originalul italian „Perfetti Sconosciuti” a intrat în 2018 în cartea recordurilor pentru cel mai reecranizat film din lume. Filmul are o poveste care a cucerit întreg mapamondul.

Sinopsis:

Într-o seară, la un pahar de vin, șapte prieteni (soț-soție, iubiți, amici), intră într-un joc periculos: pun telefoanele pe masă și cad de acord ca tot ce primesc în acea seară – apeluri, mesaje, mail-uri, să răspundă pe speaker sau să citească cu voce tare. De aici totul o ia razna.

„Voi conduce personal o caravană care va duce acest spectacol în fiecare colțișor din această țară. Acest spectacol merită văzut. Este combinația perfectă între o comedie inteligentă și sobrietatea unei teme care ne preocupă pe toți în pragul maturității: lupta pentru a atinge fericirea, pentru a ne găsi echilibrul, pentru a supraviețui în cuplu. Oamenii trebuie sa vadă acest spectacol. Acest film care este cu adevărat un film pentru publicul larg. Un film la care, în sfârșit, veți râde. Veți râde sănătos, veți râde românește și inteligent. Într-o singură seară veți trăi doua experiențe senzoriale diferite: teatru și film”, spune Octavian Strunilă.

În spectacolul de teatru vor urca pe scenă : Leonid Doni, Paul Ipate, Octavian Strunilă și Adrian Ștefan. Distribuția filmului: Anca Dumitra, Leonid Doni, Andreea Grămoșteanu, Ada Galeș, Alex Conovaru, Adrian Ștefan, Gabriel Răuță și Octavian Strunilă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*