Razia de weekend a polițiștilor constănțeni soldată cu amenzi de aproape 85.000 de lei

Polițiștii din municipiul Constanța au desfășurat în cursul nopții trecute acțiuni pentru menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică, prevenirea și combaterea oricăror evenimente negative, dar și pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. La acțiunea desfășurată în municipiul Constanța au participat polițiști de la ordine publică, rutieră, investigații criminale, precum și jandarmi constănțeni.

Astfel, potrivit IPJ Constanța, au fost legitimate aproximativ 220 de persoane și au fost controlate 21 de societăți comerciale. În urma activităților, au fost aplicate 94 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 84.000 de lei, dintre care 52 pentru nerespectarea Legii 55/2020.

Exemple:

Polițiști din cadrul Secției 2 s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că, în două localuri (un bar și o sală de jocuri), s-a permis accesul unor persoane care nu dețineau certificat verde. Administratorii celor două societăți comerciale au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 4.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor privind accesul persoanelor nevaccinate.

Polițiști din cadrul Secției 3 s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că, în două localuri (restaurant și sală de jocuri), s-a depășit programul de funcționare prevăzut de Legea 55/2020, respectiv s-a permis accesul unor persoane care nu dețineau certificat verde. Administratorii celor două societăți comerciale au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 3.000 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*