#CONCURS Câștigă trei invitații duble la festivalul Salsa Week Romania de la Vama Veche

Afișul festivalului Salsa Week Romania.

Festivalul Salsa Week Romania este unul din cele mai cunoscute evenimente de dans organizate în țara noastră și cel mai așteptat festival latino de la noi.  Ediția aniversară cu numarul 15 a Salsa Week Romania va avea loc în Vama Veche în perioada 5 – 11 August.

Redacția Constanța NEWS are plăcerea să te invite la acest eveniment. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos pentru întreaga durată a festivalului.

Tot ce ai de făcut este:

1.Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo

2.Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la festival.

3.Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 3 august. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Unul dintre momentele mult așteptate de la Salsa Week Romania este concursul “Romania Latin Dance Cup”. Astfel, marți, 6 august este programat Romania Latin Dance Cup Kids și duminică, 11 august 2019 – Romania Latin Dance Cup Adults, acestea fiind calificările naționale care desemnează câstigătorii României care vor reprezentanta țara noastră la World Latin Dance Cup și calificări înternaționale separate.

Salsa Week este singurul festival din România și din regiune care trimite câștigătorii la cea mai importanta competiție latino din lume World Latin Dance Cup!

În prezent, România deține titlul de dublu campion mondial la categoria Salsa Solo Junior prin Radu Manole. Anul acesta, competiția World Latin Dance Cup are o locație nouă, și anume, Medellin, Columbia. Câștigătorii locului 1 la cea de-a 15-a ediție a Festivalului Salsa Week vor reprezenta România la Internațional “World Latin Dance Cup”.

Și anul acesta, Asociația Română de Dans alături de Epika Booking Agency pun în scenă cel mai mare spectacol latino din România, în cadrul celei de a XV-a ediții a festivalului Romania Salsa Week 2019.

Timp de șapte zile, participanții vor trăi “the real latin flavour” prin lecții de dans și show-uri demonstrative  susținute de către campioni internaționali și de campionii României, reprezentanții școlilor de salsa din țară și invitații speciali ai evenimentului. Vor avea ocazia să participe la bootcamp-uri susținute de cei mai apreciați profesori de dansuri latino la nivel internațional. Devenit eveniment etalon, festivalul Romania Salsa Week este dedicat in totalitate iubitorilor de muzica si dansuri latino-americane din țară și străinătate, fiind  supranumită și vacanța latino”, a declarat Președintele Asociației Române de Dans, Wilmark.

În fiecare zi vor avea loc workshopuri de salsa, bachata, kizomba, unde cei mai cunoscuți dansatori internaționali susțin lecții de dans, iar serile vor începe cu show-rile artistilor internaționali și naționali și se vor încheia cu petreceri. Pe parcursul zilei, vor fi petreceri si concursuri organizate la piscina din incinta locației evenimentului.

Una dintre marile suprize ale ediției de anul acesta este concertul live al solistului de bachata,DANI J, care va avea loc în cadrul Salsa Week Romania, joi, 8 august.

De asemenea, în cadrul Salsa Week Romania, va avea loc, miercuri, 7 august, concertul trupei de salsa, La Maxima 79.

Printre artiștii internaționali prezenți anul acesta la festivalul de la Vama Veche se află:

SALSA: Super Mario ( UK) , Umberto Nocita (ITA), Eider Rua Giraldo (COL), BNF Dubai, Edwin Rivera (USA), Franco Rocha (SPA), Manuel & Belen (ARG), Wilmark (COL / ROU), Roby G (ITA), Catalin & Andreea Munteanu (ROU), Sonrisa DC (ROU), Latin White (ITA), Wilmark Dance Academy (ROU)

BACHATA:Gatica (NOR), Frank Santos (DOM), Kiko Ortega (SPA), Christina Ortega (SPA), Lorenzo & Irina (ROU), Salsa Factory (ROU)

KIZOMBA: Morenasso Crack (AGO), Adi Baran (ISR), Josy Semkiz (AR), ARnold Bunda (CMR),Lolo El Rumbero (FRA)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*