Bunuri contrafăcute, de aproape 30.000 de lei, confiscate de polițiștii de frontieră de la Vama Veche

Bunuri contrafăcute, de aproape 30.000 de lei, confiscate de polițiștii de frontieră de la Vama Veche

Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Vama Veche au descoperit, într-un autocar sosit din Turcia, articole de încălțăminte sport în valoare de peste 28.000 lei, inscripționate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Potrivit Gărzii de Coastă, în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche a fost efectuat, marți, 16 februarie, pe sensul de intrare în țară, controlul specific pasagerilor dintr-un autocar ce efectua curse pe ruta Turcia – România.

„Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit în bagajele unui pasager 188 articole de încălțăminte sport, care purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. Acestea aparțineau unui cetățean turc, în vârstă de 59 de ani. Persoana în cauză a declarat că a achiziționat articolele din Turcia, fără a deține documente de proveniență pentru bunurile transportate”, au precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.

Produsele, în valoare de aproximativ 28.000 de lei dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Romania - Bunuri Contrafăcute, De Aproape 30.000 De Lei, Confiscate De Polițiștii De Frontieră De La Vama Veche » Romania » Ziare.News

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*