Tu pe cine vrei să vezi la Neversea?

Festivalul Neversea. FOTO Neversea

Constanța fierbe la propriu zilele acestea – și nu doar din cauza arșiței, dar și în așteptarea celui mai râvnit festival de la Marea Neagră, Neversea. Cel mai mare festival de pe plajă îți oferă distracție non-stop pe parcursul a celor 4 nopți, urmate de zile în care doar lenevești pe plaja Neversea cu un smartphone în mână, postând poze pe Instagram și relaxându-te la umbră cu jocuri casino cu bonus de bun venit.

Soare, relaxare, distracție și o primire plătită cu bonus de bun venit unde ai șansa de a câștiga premii spectaculoase – asta e rețeta unei veri fabuloase pe plaja Neversea din Constanța.

Neversea – Scurt istoric

Festivalul ce a revoluționat distracția din România a avut debutul în anul 2017, iar de atunci doboară record după record cu fiecare an. Cea mai mică audiență a fost evident în anul de debut, cu doar 40.000 de participanți pe zi, deși nici acest număr nu este de neglijat. A urmat o creștere a numărului de participanți în 2018, apogeul fiind atins în ziua în care a concertat veteranul trance Armin van Buuren, adunând 60,000 de oameni pe Plaja Neversea. Iar în 2019, luna iulie devenea sinonimă cu festivalul Neversea, a 3-a ediție a festivalului de pe plajă aducând 150 de artiști pe scenele sale, precum DJ Snake, Sean Paul, Jessie J, Afrojack și Lost Frequencies.

Cele mai mari nume din acest an

Dar, cum spune o vorbă veche, tot răul spre bine – anul 2022 cu siguranță va fi unul de neuitat pe plaja Neversea. E clar că abia aștepți acest festival și să recuperezi ce ai pierdut pe parcursul ultimilor doi ani. Ție ți se alătură nu mai puțin de 260.000 de participanți ce sunt așteptați pe parcursul celor 4 zile de festival.

Fiind la Constanța sigur îți sare gândul și la cazino, iar la Neversea ai șansa să combini acest lucru bucurându-te în același timp de atmosfera festivalului. Nici măcar nu e nevoie să părăsești plaja Neversea, ai șansa să câștigi stând întins pe plajă la soare, în timp ce lenevești puțin cu smartphonul în mână.

Printre acești artiști se numără nume grele, precum: Alan Walker, Black Eyed Peas, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Smiley, Manuel Riva,Tyga, nelipsitul Steve Aoki, Tchami, W&W, Timmy Trumpet, Tujamo, Ummet Ozcan, Zhu, Connect-R, Djeff și mulți alții.

Tu pe cine vrei să vezi la Neversea 2022?

Așadar nu mai aștepta, urcă-te-n mașină sau ia primul tren și du-te la Constanța – Neversea te așteaptă. Fie că stai 4 zile sau o perioadă mai limitată, artiștii favoriți te așteaptă să petreci alături de ei, iar când energia ta e mai pe terminate fii sigur că te reîncarci cu vibe pozitiv când dai scroll pe telefon și vezi acel cazino cu bonus de bun venit! Nicăieri în lume nu poți avea parte de o combinație atât de încântătoare – soare, relaxare și bonus de întâmpinare.

Și nu uita să ne spui tu pe cine vrei să vezi la Neversea 2022?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*